Кломед балкан – чому такий популярний у бодібілдерів?

Кожен спортсмен, який приймає препарати спортивної фармакології, крім анаболічних та андрогенних стероїдів, повинен підтримувати свій організм та іншими видами фарми. До таких відноситься кломед балкан. Цей препарат відновлює організм після прийому анаболіків, усуває побічні реакції та позитивно впливає на організм спортсмена. 

Що таке препарат кломед?

Кломед є препаратом, який відноситься до групи фарми, яка застосовується під час післякурсової терапії. Випускається у таблетованій формі. Діючою речовиною є кломіфін цитрат. Головною дією цього препарату є збільшення вироблення природного чоловічого статевого гормону. Призначається кломед балкан для застосування після прийому анаболічних стероїдів, які пригнічують роботу тестостерону.

Кломед має антиестрогенну властивість, тим самим знижуючи концентрацію гормону естрогену в організмі спортсмена. Даний препарат призначається для чоловіків та жінок. У медицині застосовують кломед балкан представниці прекрасної статі у разі виникнення порушень роботи яєчників, безпліддя, різних захворювань матки.

Основні причини популярності препарату кломед балкан серед бодібілдерів

Кломед балкан відноситься до препаратів трифеніл етиленів. Діючий компонент блокує естрогенові рецептори в гіпоталамусі та яєчниках, а також підсилює секрецію лютеїнізуючого і фолікулостимулюючого гормону. За рахунок підвищення концентрації ФСГ та ЛГ в організмі збільшується вироблення природного тестостерону.

Ефекти від прийому препарату кломед:

  • стимулює вироблення протеїну; 

  • підвищує концентрацію чоловічого статевого гормону; 

  • усуває побічні реакції після прийому анаболічних стероїдів; 

  • зменшує рівень естрогену в організмі; 

  • є профілактикою виникнення гінекомастії; 

  • позитивно впливає на рельєф тіла спортсмена; 

  • безпечний для здоров'я; 

  • під час прийому препарату кломед не накопичується зайва вода в організмі. 

Згідно з відгуками, багато спортсменів вважають за краще приймати кломед балкан під час "сушіння" і в період підготовки до змагань. Препарат усуває феномен відкату після прийому стероїдів. Найчастіше хочуть купити онлайн препарат кломед балкан бодібілдери та пауерліфтери. Перед тим, як замовити цей препарат, необхідно проконсультуватися з лікарем та уважно вивчити інструкцію до прийому.

Як приймати балкан кломед?

Кломед балкан приймають спортсмени протягом одного-трьох тижнів. Починають приймати цей препарат під час післякурсової терапії. Дозування варіюється від 50 до 150 мг, залежно від того, які анаболічні стероїди приймав спортсмен.

Найпоширеніша схема прийому препарату кломед під час застосування важких анаболіків:

  • 2 тижні у дозуванні по 100 мг; 

  • 14 днів у дозуванні 50 мг; 

  • 15 днів у дозуванні 25 мг діючої речовини.

При прийомі “легких” анаболічних стероїдів кломед приймають у дозуванні 50 мг протягом двох тижнів. Далі норму знижують до 25 мг на добу та приймають ще 14 днів. Потім рекомендується прийом препарату кломед у нормі 25 мг один раз на 2 дні. Більшою мірою цей препарат призначається для чоловіків. Жінкам, які приймають балкан кломед після прийому анаболічних стероїдів необхідно обов'язково проконсультуватися з лікарем і спостерігати за реакцією організму.

Обсудить