Обрати страховий поліс: рекомендації від фахівців

Страховий ринок України є сьогодні одним з найперспективніших. Існування у нас безвізу додало для наших співвітчизників чимало шляхів у Європу і не лише. Хтось відправляється вивчати нові країни з туристичною метою, хтось працювати, хтось на навчання. Бути в безпеці в іншій країні дуже важливо для кожного, але не слід ніколи нехтувати послугами компаній, що надають страхування, знаходячись і в себе вдома.

Страховий поліс на сьогоднішній день – обов’язкова фінансова соломинка, яка чудово захищає від численних ризиків, що існують. Щоб вдало обрати та купити страховий поліс під конкретні потреби, слід знати особливості даного документу.

Страховий поліс для автомобілістів 

З наявністю автомобільного полісу ви страхуєте відповідальність за здоров'я пасажирів та інших людей, що можуть стати учасниками ДТП. Ціна поліса стартує всього від 1 грн за 1 день покриття, проте може послужити необхідною рятівною фінансовою соломинкою в такій неприємній ситуації, як ДТП.

Страховка «Зелена карта»

Під час виїзду на автомобілі в одну з країн, які виступають учасниками міжнародної системи страхування транспортних засобів «Зелена картка», власник авто зобов’язаний мати поліс страхування «Green Card». Відсутність Green Card сьогодні є повноцінною причиною відмови у в'їзді в країну, що є учасником програми. Розрахувати ціну такого полісу страхування можливо своїми силами, скориставшись калькулятором страховки: досить вказати ти вашого транспортного засобу, напрям і терміни знаходження за межами державного кордону.

Туристична страховка 

Це медичний поліс, і його можна сміливо назвати одним із найголовніших для всіх тих, хто їде подорожувати в чужу країну. Якість медичних послуг в Європі висока, як і їх цінова політика. Придбавши страховку, ви отримуєте повноцінну підтримку у інформаційному супроводі від компанії-асистансу, безкоштовне медичне обслуговування, а в разі потреби і безоплатний переліт у свою країну. 

Страховий поліс медичного типу

Страховий поліс медичного типу спроможний компенсувати витрати, пов'язані з хворобою чи навіть смертю застрахованої особи. Надмірно скупитися на полісі медичного страхування категорично не рекомендується: радимо вказати повний перелік можливих страхових випадків. У разі, якщо страховик пропонує поліс з франшизою, що дорівнює нулю, яка дещо більш вартісна, варто детальніше дослідити доцільність цього.

Переваг онлайн-страхування дуже багато:

  1. Отримати такий поліс надзвичайно легко та не потребує багато часу.
  2. Такий документ зручніше зберігати (близько року).
  3. Зараз з’явилося багато страховиків, що пропонують ряд знижок при підписанні страхового полісу.
  4. Суттєва перевага – високий рівень безпеки. Електронний поліс дуже складно підробити, адже він фіксується в базі СК і зберігається там до кінця його дії.

Швидке отримання страхового полісу 

Для відвідання офісу страховика іноді може знадобитися декілька годин. Купівля страхового поліса онлайн відніме набагато менше часу, ніж у випадку з традиційним варіантом. Спеціальний калькулятор розраховує вартість страхування, після чого потрібно буде просто укласти договір і все оплатити. Через декілька секунд після того на вашу електронну адресу прийде лист з полісом.

За матеріалами сайту: https://agent.insurs.online/

Обсудить